onsdag 21 oktober 2015

Storsvensken Kamprad i Umeå

När det nu har pekats finger, mot "grodan boll" Lennart Holmlund, är det konstigt att så många samtidigt hyllar ankomsten av IKEA!

Om vi nu skall vara politiskt korrekta i hushållen, varför blir då stan allt mera blå? Istället för att ta hand om egna utslagna, ungdomar och äldre i samhället, så är det en grupp individer som kör omkring i stora Porschar och köper tillbyggda "glaskuvöser" i centrum. Det ser ganska äckligt ut, bland arbetslösa, bostadslösa studenter och ett ökande invandrar-antal. Man undrar hur en del har kunnat sko sig, som inte är chefer för olika hjälp-organisationer? -Jag vet ingen ärlig, som blivit rik på eget arbete.

Nazismen formade ett skattesmitande IKEA-imperium. Det som retat varje skattebetalare, är den uppvisade omoralen från Ingvar. Utöver väl känt barnarbete -94, har politiska fångar utnyttjats i produktionen.

En lista kriser, inkluderar även nermalt hästkött, en omodern syn på kvinnor och medveten HBQT-radering när det lönar sig. Om hela nazist-släkten formade Ingvar Kamprad till att bete sig som han har gjort, hur kommer han att ha format dagens unga?

"Många har trott att Ingvar Kamprad var en fattig torparson, men så är inte fallet. Gården Elmtaryd där Ingvar Kamprad föddes 1926 var den största i trakten, hela 500 hektar, medan de andra gårdarna inte var större än 30-40 hektar. Ingvar Kamprads farfar var en förmögen godsägare och släkten på hans mors sida hade den största livsmedelsbutiken i Älmhult.
Ingvar Kamprad är invandrare i tredje generationen från Tyskland och var faktiskt släkt med ingen mindre än Paul von Hindenburg, den tyske president som år 1934 överlämnade makten till Hitler." Flyttar hem till åldringsvården
Förärades postumt med en halv svastika, av sina arbetare..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar