lördag 10 oktober 2015

Klem på mig med!

Matbutiken ordnar fika-dejt, åt Norrlandspojkar. Undrar vad som trycks upp mot prostata-cancer, utan att reta feministerna?
Ingen fara, vi män har alltid gillat brön! Så till den grad, att herrmagasinen spårat ur totalt. Frågar man däremot en sund man, så får bröst gärna vara hur de vill, bara de är ofördärvade och fungerar. Fixeringen är av ett annat slag, än hos de kvinnor som bär dem! Det ser gosigt ut, när det blir matdags för de små. Synd att man skall behöva känna sig generad, av att vilja titta en stund! Vi behöver alla få må gott? Bli lite rödrosiga om kinderna..
-Även om vi aldrig hamnar i en bra tvåsamhet. Den "rätten" är inte lagstadgad än.

Märkligt, hur skevt allt har blivit? Att inte våga säga eller vara som man vill, utan att hög(b)röstade hävdar momentan PK! Förtryck kallar jag det.
Skulle en pojke ha ritat detta i skolan, skulle han få lära sig att respektera kvinnor för mer än objekt. Ändå är det just den biten, som ständigt "lyfts fram" i vinstsyfte! Utan att Man får titta, än mindre röra. Låt bröna torka ihop då. De kan buntas ihop i samma påse och reas ut!

Låter inte muntert? Nej, men det borde X:n ha tänkt på tidigare! Innan allt blev egocentrerat. Skippa kampen om en yppig slagsida, och tänk prestation och rättvisa hädanefter. Om vi nu skall tänka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar